KULPEN

Hvem er vi!
Hva vil vi med vår webside?
Sponsor
Kopibeskyttet materiale

STYRET/TEAM KULPEN

Tips oss


Logo
KULPEN
Alle rettigheter:
Copyrigh t
Kulpen Sportsfiskeklubb © 2002-2005
Sist oppdatert: 20-Oct-2005 ©Webmaster: Geir Pettersen
KULPEN SPORTSFISKEKLUBB

Hvem er vi?!
Vi er kort og greit et gjeng fiskegale mannfolk som samlet har lang og bred fartstid innen sportsfiske. Så etter utallige turer og snakk om å starte en klubb, ble Kulpen Sportsfiskeklubb endelig dannet en stormfull vinterkveld i 2001. Store deler av tiden og året går med til vår lidenskapelige hobby og livsstil; FISKE. Kjernen av gruppen består av 8 - 10 personer som tilbringer korte og lengre fisketurer sammen år etter år. En må flere tiår tilbake i tid for å finne sannheten i en del av de fiskehistoriene som blir fortalt av medlemmer i denne klubben. De fleste har holdt på med sportsfiske siden de var en neve stor og dermed opparbeidet seg en masse verdifull kunnskap og erfaring om fiskekunsten. Denne kunnskapen og gleden om fisket har de så overført til den litt yngre generasjonen fiskere i klubben. Sammens med de yngre medlemmene i klubben diskuteres og brukes gammel kunnskap med nye metoder, nye teknikker og nytt utstyr.

Vi bruker mesteparten av tiden til fiske etter Laks, Ørret/Sjøørret og Røye/Sjørøye i hav, vann og elver rundt i Norge. Hvert år har vi en felles tur som alle prøver å være med på. Ett år var vi i Finnmark og dro laks i Stabburselva samt at noen var på Sennalandet og fisket fin Børgefjellrøye og ørret. Året før ble det fisket laks i Repparfjordelva mens en gruppe fikk helikopterhaik innover finnmaksvidda til eventyrlig fiske i fjellvann nær grensa til Nord-Troms, også Børgefjell ble besøkt dette året. De senere år har vi blant annet vært i Namsen, Målselva, Orkla, Alta og i Ponoi (Russland) for å nevne noen av de store. Forutenom våre årlige felles store fisketurer driver vi korte og lengre fisketurer i elver og vann i nærområdet så fort sjansen byr seg. Vi er også aktive på vinterstid med sjøørret fikse i havet samt litt isfiske på diverse vann.

Hva vil vi med vår webside?
Vi vil i første omgang dele litt av våre erfaringer om fiske med andre, gi tips, gi riktig informasjon, samt få nye innspill. Vi vil etterhvert bygge opp en sportsfiskeportal for å levere det meste relatert til fiske på våre websider. For å kunne gjøre dette trenger vi mange samarbeidspartnere og din hjelp! Vi tenger dine kunnskaper, ønsker og erfaringer og hva du vil den skal inneholde. Er det noe du vil skal være med, krtikk, ris, ros, artikler eller annet gi oss et tips. Ut i fra blant annet Deres ønsker/krav vil vil lage våre sider. Vi lover at våre sider alltid vil være under forbedringer og at de vil bli oppdatert ved første anledning.

Sponsor
Ønsker De å profilere din bedrift på våre websider eller vil De at vi skal profilere din bedrift på andre måter kan vi ha muligheten til det. Vi ønsker også å knytte til oss flere samarbeidspartnere/utstyrsleverandører slik at vi kan teste og profilere dine produkter. Skulle dette være aktuelt for Dem kontakt oss pr e-post.

Kopibeskyttet materiale
Alt av grafikk, design og innhold som er på våre websider er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett og tilhører Kulpen Sportsfiskeklubb. Ønskes noe som helst bruk av vårt materiale må det i så tilfelle godkjennes av oss først.

Til slutt vil vi benytte anlednigen til å takke alle våre sponsorer som gjør det mulig for oss å drive med vår virksomhet samt takker vi alle våre koner/samboere som er tålmodig og gir oss lov til å drive vår lidenskapelige hobby så ofte som mulig.

Med vennlig hilsen

KULPEN SPORTSFISKEKLUBB

Copyright ©Kulpen Sportsfiskeklubb
webmaster: Geir Morten Pettersen
HVA RØRER SEG i KULPEN
Tur til orkla: kastekurs med syrstad & co...Se her
Fluebindekskolen: Tubeflue- Se her
Filmer: Isfiske & speycast
Se her
Alta elva: 2 dager i altaelva..Se her
Stabburselva: Fin liten lakselv..
Se her.
Saltdalselva: Grov sjøørretelv...
Se her
Nye laksefluer er lagt ut
Se her
Les om vår tur til Namsen 2002 Se her
Hvor tung er laksen i forhold til sin lengde se her
Hvordan skille laksyngel og ørret..Se her

NOE AV DET SOM VENTES INN I KULPEN:
Laks: 12,5 kg på enhåndsstang..
En snartur i verdalselva...
Film: Når laksen vinner kommer her
Smålaks i Lysnes-elva
Annonser:

GCOF


KommaTeck as