FISKETURER

Fisketurer:
Altaelva 2004
Børgefjell
Finnmarksvidda
Namsen

Orkla
Saltdalselva
Stabburselva
Stabburselva 2003
Sennalainne

Tips oss


Logo
KULPEN
Alle rettigheter:
Copyrigh t
Kulpen Sportsfiskeklubb © 2002-2005
Sist oppdatert: 31-May-2005 ©Webmaster: Geir Pettersen
FISKETURER

 

Orkla - Kastekurs:
Etter å ha sett fiskefilmer "hele" vinteren i påvente av at laksesesongen skulle starte, bestemte vi oss for å få nye impulser ved å melde oss på fluekastekurs/fiskeskole.
Les mer her
Altaelva 2004: Som den heldige "korteier" var det undertegnende som fikk åpne ballet. Fisket hadde ikke rukket å bli særlig gammmelt før første kontakten med fisk av rett art var og nappet noen hår av lakseflua.
Les mer her
Stabburselva 2003: Etter en halv dags kjøring og mye tull for å fylle mange kjedelige timer kjøring var vi endelig framme med elva. Elva vi mange ganger tildligere har besøkt med godt hell og fine stunder
Les mer herSaltdalselva: 05.08.03
... Endelig! Etter mye om og men var det klart for å få dyppet fluene i elva. Det hadde begynt å bli skjømnt og en del fiskere hadde allerede tatt kveld. Det var ikke tatt laks de siste dagene, men et par særdeles grove sjøørreter var blitt landet.
Les mer her


 
Namsen:
Med godt mot og store drømmer tok vi farvel med famile og venner for å erobre nok en stor og berømt elv. Denne gangen var turen planlagt til Trøndelag - nærmere bestemt Namsen. "Dronningen av alle elver" skulle gi oss storlaks, smålaks og sjøørret i alle størrelser...

Les mer herSennalainne:
Så va tia der for den årlige "hovedutflukten". Internett hadde gjedd oss, mæ og fadern, ideen te å prøve et område på Sennalainne, retning væst-nordvæst av Levvnu. Kart ble innkjøpt og behørig studert.
Les mer herStabburselva: Stabburselva en fin lakseelv i Porsangerfjorden. Været var ikke det beste for årstiden, men til tross for en del regn ble det både laks, bålkos, grilling og mye moro. Dette går inn som en av klubbens beste turer og da tenker vi ikke på kilo fanget fisk men på det sosiale.
Les mer herFinnmarksvidda: 07.03.2002
Målet for denne turen var å prøve fiskelykken i en del vann i området mellom finnmark fylke og Nord-Troms. På turen oppover stoppet vi først ett par dager ved Navitfossen camping ved Navitfossen. Navitfossen ligger noen korte kjørbare kilometer avsides fra E6, nesten innerst i Kvænangen i Nord-Troms.
Les mer herBørgefjell: 07.03.2002
Det finnes utallige fiskevann i nærområdet vårt. Vann som vi vet gir mye stor og flott fisk,vann som vi har hørt skal inneha fin fisk og vann som vi bare har sett oss ut på kartet. Så hvorfor legge ut på en tur som ville føre til 15 timers kjøring i bil. Passere hundre - ja, kansje tusenvis av kjempefine fiskevann og elver. For så å sette seg i en båt for 1-2 timer, og til slutt gå 3 - 4 timer for å fiske i noen vann?

Les mer her


 
 

Copyright ©Kulpen Sportsfiskeklubb
webmaster: Geir Morten Pettersen
HVA RØRER SEG i KULPEN
Tur til orkla: kastekurs med syrstad & co...Se her
Fluebindekskolen: Tubeflue- Se her
Filmer: Isfiske & speycast
Se her
Alta elva: 2 dager i altaelva..Se her
Stabburselva: Fin liten lakselv..
Se her.
Saltdalselva: Grov sjøørretelv...
Se her
Nye laksefluer er lagt ut
Se her
Les om vår tur til Namsen 2002 Se her
Hvor tung er laksen i forhold til sin lengde se her
Hvordan skille laksyngel og ørret..Se her

NOE AV DET SOM VENTES INN I KULPEN:
Laks: 12,5 kg på enhåndsstang..
En snartur i verdalselva...
Film: Når laksen vinner kommer her
Smålaks i Lysnes-elva
Annonser:

GCOF


KommaTeck as